به گزارش بررسی نیوز، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در حاشیه بازدید از این رویداد ملی گفت: منطقه آزاد ماکو بستر مناسب برای توسعه شرکت های دانش بنیان است
حسین گروسی افزود: در منطقه آزاد ماکو زیرساخت های مناسب و مطمئنی را در حوزه های مختلف بویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای سرمایهگذاران ایجاد کرده ایم.
وی با بیان اینکه عملیات محصور کردن منطقه به اتمام رسیده افزود: میتوان از این مزیت برای رونق توریسم خرید، گردشگری سلامت، مسافرت چنج ویزا و قطب دانشگاهی برای جذب دانشجویان کشورهای همسایه استفاده کرد.
شایان ذکر است: این رویداد ملی بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و سازمان منطقه آزاد ماکو حضور داشته و یافتههای خود را در حوزه غذاها و فراسودمندها در معرض دید عموم قرار دادهاند.
شرکتهای دانش بنیان حاضر در این رویداد ملی از ۲۰ استان کشور در ارومیه مشارکت کردهاند.
ششمین رویداد ملی عصر امید با مشارکت بیش از ۸۰ شرکت دانشبنیان از سراسر کشور ۲۲ آبان ۱۴۰۳ آغاز شد. آیین افتتاحیه رویداد عصر امید (غذا و فراسودمندها) با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.
حدود ۱۵۰ شرکت با ثبت نام در سامانه رویداد اعلام آمادگی برای حضور در رویداد کردند که پس از انجام فرایند داوری با توجه به شاخص سطح آمادگی فناوری (TRL) بالا و نیاز بازار و قابلیت حل مسئله تعداد ۸۱ شرکت از ۲۰ استان و ۳۲ واحد دانشگاهی برای حضور در رویداد برگزیده شدند. ۲۹ شرکت، صنعت و سازمان از جمله بانک کشاورزی، جهاد کشاورزی، معاونت غذا و دارو، اتاق بازرگانی، آموزش و پرورش، دانشگاه مراغه، کارخانههای پگاه، آذر شهد، اروم آدا، اطمینان، گلفام دارو، منطقه آزاد ماکو، طعم آوران زرین خوشه، زیست آسای گیتی و … در رویداد حضور دارند. مهمترین اهداف این رویداد شامل شناسایی ظرفیتها و پتانسیلهای شرکتهای فناور و دانش بنیان سراسر کشور در حوزه امنیت غذایی، هدایت تحقیقات دانشگاهی و شناسایی توانمندیهای مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد و سراهای نوآوری در حوزه محصولات و خدمات قابل عرضه در بخش کشاورزی و دامپروری به عنوان دو قطب اصلی امنیت عذایی، شناسایی، شبکه سازی و تقویت فعالان دانشگاهی، علمی، فنی و تجاری در حوزه امنیت غذایی، احصاء نیازها و ضرورتهای موجود در خصوص توسعه فعالیتهای دانش بنیان در حوزه امنیت غذایی و ارائه دستاوردها و فناوریهای شرکتهای فناور و دانشبنیان متناسب با نیازهای آمایش سرزمینی است.