کد خبر : 258362 تاریخ : ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۴ دي - 22:41
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب : اهمیت ورود به مرز دانش در ساخت کالاها/تحریم ها باید با ورود به مرز دانش و همکاری با مراکز دانشگاهی و متخصصان برطرف شوند دانشی به اهمیت ورود به مرز دانش در ساخت کالاها اشاره کرد و نمونه‌هایی از توانایی مراکز دانش بنیان در تولید محصولات نوآورانه را ارائه داد. وی بیان کرد که تحریم‌ها باید با ورود به مرز دانش و همکاری با مراکز دانشگاهی و متخصصان برطرف شوند.

بررسی نیوز - خوزستان / در آیین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان، علیرضا دانشی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با اشاره به اهمیت این نمایشگاه و نزدیک شدن صنعت نفت و شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد : امسال نمایشگاه بهتر از سال‌های گذشته برگزار شده است و تاکید کرد که مجموعه‌های نفتی منطقه با یکدیگر همکاری کنند و با حضور در این نمایشگاه، تجهیزات نفتی را معرفی کنند.

وی اعلام کرد که در این نمایشگاه، ۲۸۱ مجموعه دانش بنیان، ۲۷ مجموعه فنی و خدمات فنی و ۴۷ مجموعه تأمین کننده حضور دارند.

دانشی با اشاره به قراردادها و همکاری با مراکز دانشگاهی اعلام کرد : تاکنون ۹ قرارداد با مراکز دانشگاهی، از جمله دانشگاه صنعت نفت و دانشگاه شهید چمران اهواز، برقرار شده است. همچنین، وی به افتتاح ۸.۶ هکتار از قراردادها در این نمایشگاه اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تشکر از تلاش و پیگیری‌های عزیزان، به توسعه پایدار صنعت نفت در استان خوزستان و کمک به رفع بیکاری پرداخت. او اعلام کرد که در نظر دارند یک مجموعه ساخت تجهیزات صنعت نفت در اهواز راه‌اندازی کنند و همچنین یک گمرک اختصاصی برای تجهیزات صنعت نفت راه‌اندازی خواهند کرد.

دانشی به اهمیت ورود به مرز دانش در ساخت کالاها اشاره کرد و نمونه‌هایی از توانایی مراکز دانش بنیان در تولید محصولات نوآورانه را ارائه داد. او بیان کرد که تحریم‌ها باید با ورود به مرز دانش و همکاری با مراکز دانشگاهی و متخصصان برطرف شوند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از حضور عزیزما در این خبر با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب درباره اهمیت نمایشگاه صنعت نفت خوزستان و همکاری با مراکز دانشگاهی صحبت می‌کنیم. آقای دانشی اعلام کرده است که نمایشگاه امسال بهتر از سال‌های گذشته برگزار شده است و از همکاری مجموعه‌های نفتی منطقه با یکدیگر تقدیر کرده است. او همچنین اعلام کرده است که تعداد زیادی مجموعه دانش بنیان، مجموعه فنی و خدمات فنی و تأمین کنندگان در نمایشگاه حضور دارند.

او در ادامه به طرح قراردادها و همکاری با مراکز دانشگاهی اشاره کرده است. تاکنون، ۹ قرارداد با مراکزی مانند دانشگاه صنعت نفت و دانشگاه شهید چمران اهواز برقرار شده است. همچنین، ۸.۶ همت از قراردادها در این نمایشگاه معرفی شده است.

آقای دانشی در ادامه به توسعه پایدار صنعت نفت در استان خوزستان و کمک به رفع بیکاری اشاره می‌کند. او اعلام کرده است که شرکت در نظر دارد یک مجموعه تولید تجهیزات صنعت نفت در اهواز راه‌اندازی کند و همچنین یک گمرک اختصاصی برای تجهیزات صنعت نفت ایجاد کند.

در پایان، آقای دانشی به اهمیت ورود به مرز دانش در صنعت نفت اشاره کرده و نمونه‌هایی از تولید محصولات نوآورانه توسط مراکز دانش بنیان را معرفی کرده است. او بیان کرده است که تحریم‌ها باید با ورود به مرز دانش و همکاری با مراکز دانشگاهی و متخصصان برطرف شوند.